ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegosyrop cukrowy 1 łyżek deserowychangostura 40 mililitrówBourbonu 45 mililitrówWykonanie:W staroświeckiej szklaneczce zmieszać cukier i angosturę do rozpuszczenia cukru. Dodać sporo kruszonego lodu, a następnie whiskey. Wrzucić spiralkę skórki cytrynowej, plasterek pomarańczy z przeciętą skórką i koktajlową wisienkę. Podawać z mieszadełkiem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Whisky)KoktajleKuchnia AngielskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: