Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
syrop cukrowy 1 łyżek deserowychangostura 40 mililitrówBourbonu 45 mililitrówWykonanie:W staroświeckiej szklaneczce zmieszać
cukier i angosturę do rozpuszczenia
cukru. Dodać sporo kruszonego
lodu, a następnie
whiskey. Wrzucić spiralkę
skórki cytrynowej, plasterek
pomarańczy z przeciętą skórką i koktajlową wisienkę. Podawać z mieszadełkiem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Whisky)KoktajleKuchnia AngielskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: