Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
rum Jamaican 40 mililitrówapricot
brandy 20 mililitrów
likier Galiano 10 mililitrówsok z
pomarańczy 60 mililitrówlima 0 . 25 sztuk
ananas 0.25 sztuk
wiśnia maraskino 0.25 sztukWykonanie:Do shakera wrzucić parę kostek
lodu, wlać wszystkie składniki w następującej kolejności: sok z
pomarańczy,
likier Galiano, Apricot
Brandy i
rum. Zamknąć szczelnie naczynie i potrząsać nim 15s, aby składniki dokładnie się połączyły i schłodziły. Do wysokiego, rozszerzającego się ku górze kielicha włożyć parę kostek
lodu i przelać przez sito przyrządzony
napój.Kielich przybrać bukietem: spiąć ćwiartkę limy, wisienkę i ćwiartkę
ananasa.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Brandy)Komentarze:Autor: agata17koData: 2008-12-10Niebo w gębieDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: