ßßß Cookit - przepis na Bourbon flip

Bourbon flip

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
bourbon whiskey 30 mililitrów
rum brązowy 10 mililitrów
śmietana 30 mililitrów
syrop cukrowy 10 mililitrów
żółtko 1 sztuk
Wykonanie:
Wszystkie składnikiwraz z kostkami lodu umieścić w shakerze, wymieszać, a następnieprzelać do kieliszka koktajlowego. Posypać tartą gałką muszkatołową.
Uwagi:
Kremowy napój typu flip podawany po posiłku.Ponadto: tarta gałka muszkatołowa
Alkohole
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2852/Bourbon-flip