ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoLikier Passoa 40 mililitrówcukier trzcinowy 1 łyżek deserowychlimonka według uznaniaświeża mięta 4-5 listkówwoda gazowana ok.150 mililitrówLód kruszony 4 kostekWykonanie:Do szklanki z pokruszonym lodem dodaj likier Passoa, łyżeczkę cukru trzcinowego, limonkę oraz kilka listków świeżej mięty. Uzupełnij wodą gazowaną. Smacznego.Autor: ATWCOMZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoLikier Passoa 40 mililitrówcukier trzcinowy 1 łyżek deserowychlimonka według uznaniaświeża mięta 4-5 listkówwoda gazowana ok.150 mililitrówLód kruszony 4 kostekWykonanie:Do szklanki z pokruszonym lodem dodaj likier Passoa, łyżeczkę cukru trzcinowego, limonkę oraz kilka listków świeżej mięty. Uzupełnij wodą gazowaną. Smacznego.Autor: ATWCOMZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: