Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
maślanka 1 szklanekskórka z
pomarańczy - otarta 1 sztuksok z
pomarańczy 0,5 sztuklistki
kolendry według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Mikserem ubić
maślankę, dodać skórkę otartą z wyszorowanej
pomarańczy i sok wyciśnięty z połowy
owocu oraz posiekaną
kolendrę. Mieszając, doprawić sos do smaku
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: