Wykonanie
« Powrót  Opis:Bardzo prosty przepis na nieziemską,
czekoladową przekąskę...
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
czekolada ciemna 1 sztuk
masło 1/2 kostek
miód 3 łyżek stołowych
herbatniki okrągłe 200 gramówpianki 100 gramówWykonanie:1. Roztopić
czekoladę i pianki z
miodem oraz
masłem na małym ogniu. (po roztopieniu należy odstawić łyżkę wazową roztworu na później)2. Rozkruszyć na nieregularne "kawały"
herbatniki po czym wmieszać je do poprzednio roztopionych składników.3.Wyłożyć wszystko na blaszkę i polać po wierzchu łyżką wazową roztopionych składników.4. Odstawić na noc do lodówki i gotowe :)Następnego dnia wspaniale nadaje się do krojenia!Uwagi:
Miód lub
syrop klonowyPianek
waniliowych Jojo MarshmallowsAutor: Sofia SZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryInneWielkanocWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: