ßßß Cookit - przepis na Czekoladowe Chrupiące

Czekoladowe Chrupiące

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Bardzo prosty przepis na nieziemską, czekoladową przekąskę...
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
czekolada ciemna 1 sztuk
masło 1/2 kostek
miód 3 łyżek stołowych
herbatniki okrągłe 200 gramów
pianki 100 gramów
Wykonanie:
1. Roztopić czekoladę i pianki z miodem oraz masłem na małym ogniu. (po roztopieniu należy odstawić łyżkę wazową roztworu na później)
2. Rozkruszyć na nieregularne "kawały" herbatniki po czym wmieszać je do poprzednio roztopionych składników.
3.Wyłożyć wszystko na blaszkę i polać po wierzchu łyżką wazową roztopionych składników.
4. Odstawić na noc do lodówki i gotowe :)
Następnego dnia wspaniale nadaje się do krojenia!
Uwagi:
Miód lub syrop klonowy
Pianek waniliowych Jojo Marshmallows
Autor: Sofia S
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Inne
Wielkanoc
Wigilia
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10199/Czekoladowe-Chrupiace-