Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety
schabowe 4 sztuk
natka pietruszki 0,5 pęczek
czosnek 2 ząbki
musztarda 3 łyżek stołowych
bułka tarta 1,5 szklanek
pieprz według uznania
sól według uznania
olej według uznaniaWykonanie:Opłukane, osuszone kotlety delikatnie rozbić tłuczkiem i oprószyć
solą oraz
pieprzem. Wymieszać
musztardę ze zmiażdżonym
czosnkiem i posmarować mieszanina kotlety. Panierować w
bułce tartej wymieszanej z posiekana
natką. Smażyć na rozgrzanym
oleju z obu stron na złoty kolor.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: