Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
sałata krucha 1 sztuk
mięso pieczone zimne 200 gramów
ogórek 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
rzodkiewki 5 sztuk
koperek 2 łyżek stołowych
oliwa z oliwek 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyte listki
sałaty drobno podzielić, dodać drobno pokrojone
mięso, obrane ze skórki i pokrojone w plasterki
pomidory,
ogórek,
rzodkiewki i posiekany
koperek. Doprawić
oliwą,
solą i
pieprzem, wymieszać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: