Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kurczak gotowany 1 sztukpuszka
ananasa 1 sztuk
jajka 3 sztuk
szparagi konserwowe 15 sztuk
orzechy włoskie 2 łyżek stołowych
natka pietuszki według uznanialiść
sałaty według uznania
sól według uznania
majonez 5 łyżek stołowych
śmieta 12% 5 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek deserowych
curry 1 łyżek deserowychWykonanie:Z
kurczaka zdjąć skórę i wyjąć kości.
Mięso i plastry
ananasa pokroić w drobną kostkę,uprzednio ugotowane
jaja i
natkę posiekać, włożyć do miski i dodać pozostałe składniki.
majonez wymieszać ze
śmietaną,
musztardą i
curry. przyprawić sos
solą.
sałatkę ostrożnie wymieszać z sosem, przełożyć do salaterki wyłożonej liśćmi
sałaty i udekorować.Autor: neta_1904Zobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: