ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosól według uznaniapieprz według uznaniabekon (plasterki)według uznaniaczosnek 2 ząbkilistki tymianku według uznaniaser biały 200 gramówziemniaki 4 sztukWykonanie:Duże, wyszorowane ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić i przekroić na skos. Zmiksować ser z oczyszczonym czosnkiem i świeżym tymiankiem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Tą masą przełożyć ziemniaki i mocno zawinąć je w bekon. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zapiekać w 180 stopniach, aż ziemniaki będą zrumienione.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosól według uznaniapieprz według uznaniabekon (plasterki)według uznaniaczosnek 2 ząbkilistki tymianku według uznaniaser biały 200 gramówziemniaki 4 sztukWykonanie:Duże, wyszorowane ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić i przekroić na skos. Zmiksować ser z oczyszczonym czosnkiem i świeżym tymiankiem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Tą masą przełożyć ziemniaki i mocno zawinąć je w bekon. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zapiekać w 180 stopniach, aż ziemniaki będą zrumienione.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: