Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
makrela wędzona 1 sztuk
kukurydza konserwowa 1 sztuk
jajka 4 sztuk
cebula 1 - 2 sztuk
majonez 3 łyżek stołowych
szczypiorek 0,5 pęczek
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Z
makreli usunąć skórę i ości, a
mięso pokroić na nieduże kawałki. Ugotowane
jajka i
cebulę pokroić w kosteczkę,
szczypiorek posiekać,
kukurydzę osączyć. Włożyć przygotowane składniki do salaterki, wymieszać z
majonezem, doprawić do smaku. Podawać jako przekąskę lub danie kolacyjne.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: