Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
twarożek ziarnisty w opakowaniu 1 sztuk
jajka 3 sztuk
mąka 5 łyżek stołowych
szczypiorek posiekany 2 łyżek stołowych
rzodkiewki 8 sztuk
olej 3 łyżek stołowych
natka pietruszki posiekana 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczone
rzodkiewki pokroić w paseczki lub w kostkę.
Jajka wymieszać z
twarożkiem, dodać
rzodkiewkę, posiekany
szczypiorek i
natkę. Połączyć z
mąką, wymieszać doprawiając
solą i
pieprzem. Na rozgrzany
olej wylać połowę twarogowej masy i usmażyć z obu stron na złoty kolor. Podobnie usmażyć 2 omlet. Podawać z
naturalnym jogurtem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: