ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomajonez 4 łyżek stołowychszparagi 500 gramówogórek zielony 1 sztukrzodkiewki 5 sztukjajka ugotowane 2 sztukszczypiorek posiekany 2 łyżek stołowychśmietana gęsta 2 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniacukier według uznaniaWykonanie:Szparagi oczyścić i ugotować( jeśli z puszki, odsączyć z zalewy). Rzodkiewki, ogórek i szparagi pokroić. Doprawić pieprzem, solą i cukrem. majonez połączyć ze śmietaną oraz z sokiem cytrynowym i polać sałatkę. Jajka pokroić w ósemki, ułożyć na sałatce i posypać szczypiorkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: hanka902Data: 2009-04-28dobre :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: