ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś z indyka 1 sztuksałata według uznaniapomarańcze 3 sztukkiwi 3 sztuksok z pomarańczy 1 szklaneksól według uznaniapieprz według uznaniagałka muszkatułowa według uznaniaoliwa według uznaniaWykonanie:Filet nacieramy sokiem z pomarańczy i przyprawami,odstawiamy w chłodne miejsce na godzinę. mięso przekładamy do rondla, polewamy sokiem z pomarańczy i dusimy. Po upieczeniu kroimy na plastry i ozdabiamy owocami.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: