Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś z
indyka 1 sztuk
sałata według uznania
pomarańcze 3 sztuk
kiwi 3 sztuksok z
pomarańczy 1 szklanek
sól według uznania
pieprz według uznaniagałka muszkatułowa według uznania
oliwa według uznaniaWykonanie:Filet nacieramy
sokiem z
pomarańczy i przyprawami,odstawiamy w chłodne miejsce na godzinę.
mięso przekładamy do rondla, polewamy
sokiem z
pomarańczy i dusimy. Po upieczeniu kroimy na plastry i ozdabiamy
owocami.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: