ßßß Cookit - przepis na Filet z indyka w pomarańczach

Filet z indyka w pomarańczach

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
pierś z indyka 1 sztuk
sałata według uznania
pomarańcze 3 sztuk
kiwi 3 sztuk
sok z pomarańczy 1 szklanek
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatułowa według uznania
oliwa według uznania
Wykonanie:
Filet nacieramy sokiem z pomarańczy i przyprawami,odstawiamy w chłodne miejsce na godzinę. mięso przekładamy do rondla, polewamy sokiem z pomarańczy i dusimy. Po upieczeniu kroimy na plastry i ozdabiamy owocami.
Autor: Skarlet_b
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8318/Filet-z-indyka-w-pomaranczach