ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś z indyka 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniaszałwia według uznaniaananasy w puszce według uznaniapomarańcza 3 sztukbanany 3 sztukWinogrona według uznaniasałata według uznaniamajonez według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:Mięso nacieramy przyprawami i odkładamy na 15 min w chłodne miejsce, później obsmażamy i dusimy godzinę aż do miękkości. mięso kroimy w plastry i kładziemy na półmiski udekorowanym wcześniej owocami i dekorujemy również owocamiAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: