Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś z
indyka 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
szałwia według uznania
ananasy w puszce według uznania
pomarańcza 3 sztuk
banany 3 sztuk
Winogrona według uznania
sałata według uznania
majonez według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:
Mięso nacieramy przyprawami i odkładamy na 15 min w chłodne miejsce, później obsmażamy i dusimy godzinę aż do miękkości.
mięso kroimy w plastry i kładziemy na półmiski udekorowanym wcześniej
owocami i dekorujemy również
owocamiAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: