ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegoryż 300 gramówwarzywa na patelnię 300 gramówSerek topiony 100 gramówśmietana 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Gotujemy ryż na półtwardo a w tym czasie podsmażamy warzywa. Po osączeniu ryż wrzucamy do warzyw i podlewamy wodą, dodajemy serek.Całość doprawiamy solą i pieprzem i na koniec dodajemy 2 łyżki śmietany.Uwagi:Można dodać podsmażony boczek lub szyneczkę.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z seremKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-16smacznegoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: