ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośmietana 1 szklanekmasło 2 łyżek stołowychser gołda 150 gramówgałka muszkatołowa 0,5 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Śmietanę zagotować. Dodać starty ser oraz masło. Mieszając, gotować, aż ser się całkowicie rozpuści. Doprawić do smaku gałką, solą oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: