ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoszynka w plastrach 300 gramówjajka 4 sztukchrzan 2 łyżek stołowychmajonez 1 łyżek stołowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowychszczypiorek według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane i drobno posiekane jajka wymieszać z tartym chrzanem, majonezem oraz posiekaną natką. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na każdy plaster szynki nałożyć łyżeczkę farszu i zwinąć, formując roladki. Związać każdą ozdobnie szczypiorkiem. Danie można udekorować posiekanymi marynowanymi grzybami lub papryką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: