ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 2 sztukszynka 1 łyżek stołowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowychpapryka czerwona 1 łyżek stołowychmajonez 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane jajka przekroić. Żółtka utrzeć z posiekaną szynką, posiekaną natką oraz z posiekaną drobno papryką i majonezem. Doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Farszem napełnić białka jajek i udekorować w/g swego uznania.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: