ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopiersi z kurczaka 400 gramówpieczarki 150 gramówwoda 200 mililitrówśmietana 6 łyżek stołowychfix kremowy kurczak z pieczarkami 1 sztukWykonanie:Opłukane osuszone mięso pokroić w grube podłużne kawałki, a oczyszczone grzyby pokroić w ćwiartki. Na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju obsmażyć mięso, zdjąć, a następnie odsmażyć pieczarki. Do rumianych grzybów dodać mięso, wodę, śmietanę oraz fix. Wymieszać i gotować 1 minutę. Można podawać z ryżem i udekorować natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: kmiciuData: 2008-12-28Naprawde jak na czas jego wykonania jest wysmienite i szybkie do wykonania. Goraco polecam!Autor: ibeataData: 2008-12-11Super danie i szybkie wykonanie.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: