ßßß Cookit - przepis na Papryka nadziewana serem

Papryka nadziewana serem

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
papryka w strąku 4 sztuk
ser żółty twardy 150 gramów
sojowa kostka 0.5 kostek
majonez 3 łyżek stołowych
śmietana 0.25 szklanek
koperek według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Paprykę oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą, gotować około 4 minut, odcedzić, odsączyć. Ser zetrzeć, połączyć z majonezem, śmietaną, ugotowaną i pokrojoną drobno kostką sojową oraz posiekanym koperkiem, doprawić. Następnie napełnić paprykę, ułożyć na półmisku i udekorować zieloną sałatą.
Jarzyny i Pasztety weg.
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/424/Papryka-nadziewana-serem