Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
papryka w strąku 4 sztuk
ser żółty twardy 150 gramów
sojowa kostka 0.5 kostek
majonez 3 łyżek stołowych
śmietana 0.25 szklanek
koperek według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Paprykę oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną
wodą, gotować około 4 minut, odcedzić, odsączyć.
Ser zetrzeć, połączyć z
majonezem,
śmietaną, ugotowaną i pokrojoną drobno
kostką sojową oraz posiekanym
koperkiem, doprawić. Następnie napełnić
paprykę, ułożyć na półmisku i udekorować
zieloną sałatą.Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: