Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilet z
łososia 150 gramów
oliwa 1 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
śmietana 150 mililitrów
koperek 1 łyżek stołowych
pieprz biały według uznania
sól według uznania
makaron 250 gramów
sok z cytryny według uznaniaWykonanie:Pokroić w kawałki
filet z ryby świeżej lub wędzonej.
Mięso wrzucić na łyżkę rozgrzanej
oliwy. Dodać oczyszczony, rozdrobniony
czosnek,
potem śmietanę posoloną (by się nie zważyła) oraz posiekany
koperek. Mieszając, doprawić do smaku
pieprzem oraz
solą. Połączyć z ugotowanym
makaronem i skropić
sokiem z cytryny. Podawać na ciepło udekorowane gałązkami
koperku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MakaronemPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: