ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegokiełbasa podwawelska 800 gramówcebula 2 sztukpapryka 2 sztukpieczarki 200 gramówolej według uznaniaprzyprawa do potraw z grilla według uznaniaWykonanie:Kiełbasę pokroić w grube plastry o takiej samej wielkości. Oczyszczona cebule pokroić w plasterki, uważając aby się nie rozpadły. Oczyszczoną paprykę pokroić na kwadraty, a oczyszczone pieczarki na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki skropić olejem i doprawić do smaku. Grillować ok. 10 minut, co jakiś czas obracając.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaKomentarze:Autor: JaData: 2011-05-23właśnie robię i pysznie pachnie.;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegokiełbasa podwawelska 800 gramówcebula 2 sztukpapryka 2 sztukpieczarki 200 gramówolej według uznaniaprzyprawa do potraw z grilla według uznaniaWykonanie:Kiełbasę pokroić w grube plastry o takiej samej wielkości. Oczyszczona cebule pokroić w plasterki, uważając aby się nie rozpadły. Oczyszczoną paprykę pokroić na kwadraty, a oczyszczone pieczarki na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki skropić olejem i doprawić do smaku. Grillować ok. 10 minut, co jakiś czas obracając.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaKomentarze:Autor: JaData: 2011-05-23właśnie robię i pysznie pachnie.;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: