ßßß Cookit - przepis na Szaszłyki z kiełbasy

Szaszłyki z kiełbasy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
kiełbasa podwawelska 800 gramów
cebula 2 sztuk
papryka 2 sztuk
pieczarki 200 gramów
olej według uznania
przyprawa do potraw z grilla według uznania
Wykonanie:
Kiełbasę pokroić w grube plastry o takiej samej wielkości. Oczyszczona cebule pokroić w plasterki, uważając aby się nie rozpadły. Oczyszczoną paprykę pokroić na kwadraty, a oczyszczone pieczarki na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki skropić olejem i doprawić do smaku. Grillować ok. 10 minut, co jakiś czas obracając.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grilla
Komentarze:
Autor: Ja
Data: 2011-05-23
właśnie robię i pysznie pachnie.;)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4738/Szaszlyki-z-kielbasy