Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
kiełbasa podwawelska 800 gramów
cebula 2 sztuk
papryka 2 sztuk
pieczarki 200 gramów
olej według uznania
przyprawa do potraw z grilla według uznaniaWykonanie:
Kiełbasę pokroić w grube plastry o takiej samej wielkości. Oczyszczona
cebule pokroić w plasterki, uważając aby się nie rozpadły. Oczyszczoną
paprykę pokroić na kwadraty, a oczyszczone
pieczarki na mniejsze cząstki. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki skropić
olejem i doprawić do smaku. Grillować ok. 10 minut, co jakiś czas obracając.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaKomentarze:Autor: JaData: 2011-05-23właśnie robię i pysznie pachnie.;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: