Wykonanie
« Powrót  
Pasta jajecznaDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 5 sztuk
cebula 1 sztuk
majonez 5-6 łyżek stołowych
sól 2 szczypta
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajka ugotowane zetrzeć , dodać
cebulę startą na drobnych oczkach dodać
sól,
pieprz i wymieszać z
majonezem.SmacznegoAutor: WubeZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: