ßßß Cookit - przepis na Jajka z farszem szpinakowym

Jajka z farszem szpinakowym

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
twaróg 2 łyżek stołowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
szpinak rozmrożony 1 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Ugotowane na twardo, obrane jajka przekroić. Utrzeć żółtka z twarogiem, posiekanym szczypiorkiem, posiekanym koperkiem, posiekaną natką oraz rozmrożonym szpinakiem i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Farszem napełnić białka jajek i udekorować w/g własnego uznania.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Jaj
Potrawy z serem
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11931/Jajka-z-farszem-szpinakowym