ßßß Cookit - przepis na Dip twarożkowy

Dip twarożkowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
twaróg 250 gramów
śmietana 200 gramów
sok cytrynowy 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
jajka 2 sztuk
Wykonanie:
Twaróg przemielić w maszynce, dodać gęstą śmietanę, polać sokiem z cytryny, pokroić cienko dwa ugotowane uprzednio na twardo jajka, przyprawić do smaku.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: Floress
Data: 2008-12-29
całkiem, całkiem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5774/Dip-twarozkowy