ßßß Cookit - przepis na Pasta jajeczno-szynkowa

Pasta jajeczno-szynkowa

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka ugotowane 4 sztuk
szynka 100 gramów
sok z cytryny 0,5 łyżek deserowych
śmietana 3 łyżek stołowych
masło 100 gramów
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Masło utrzeć z sokiem z cytryny, dodać szynkę drobno pokrojoną w kostkę, posiekane jajka wymieszane ze śmietaną, mieszając doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić do lodówki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Jaj
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: martunia0704
Data: 2009-04-30
Idealna na śniadanie
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4705/Pasta-jajeczno-szynkowa