Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
marchew 1 kilogramów
pietruszka 1 kilogramówliście
selera 1 kilogramów
cebula 1 kilogramówróżeczki
kalafiora 1 kilogramówszlachetne
grzyby 0,5 kilogramów
sól 50 dekagramów
korzenie selera według uznaniaWykonanie:Jarzyny i
grzyby rozdrabniamy i mielimy, mieszamy z
sola, dajemy do dużego kamiennego garnka lub słoików.Uwagi:Dodajemy do zup,
sosów wielo
smakowych, farszów,
mięsa mielonego, kotlecików i zrazówAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!
Przetwory weg.Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: