Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 6 sztuk
awokado 1 sztuk
ser żółty 1 łyżek stołowych
majonez 2 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
pieprz Cayenne według uznania
pomidor 1 sztukWykonanie:Rozgnieciony miąższ
awokado skropić
sokiem z cytryny i wymieszać z drobno posiekana małą
cebulą.Ugotowane na twardo, ostudzone i obrane
jajka przekroić wzdłuż na połówki. Wyjąc
żółtka i utrzeć je z
majonezem,
pieprzem oraz
startym serem. Wymieszać z
awokado z
cebulą. Przygotowanym farszem napełnić połówki
jajek i udekorować pokrojonym w kostkę
pomidorem lub
papryka.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: