ßßß Cookit - przepis na sałatka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli

sałatka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli

nazwa

Wykonanie

UgotujmyCos.pl
Blog kulinarny - przepisy
Home
SAŁATKI / SURÓWKI
sałatka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli
Wczoraj robiłam surówkę z kapusty pekińskiej a że została mi połowa musiałam wykorzystać..Proponuje przepis na sałatkę z kapusty z czerwoną fasolą..
Składniki :
1/2 średnia kapusta pekińska
1 puszka czerwonej fasoli
1/2 pora
3-4 ogórki korniszony
6 jajek ugotowanych na twardo
5-6 kiełbasek frankfurterek
3 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy
sól.pieprz świeżo zmielony..
Wykonanie :
Kapustę drobno kroimy..Ogórki i jajka kroimy w drobną kostkę..kiełbasy frankfurterki lub inne kroimy w cienkie kawałki
Por w cienkie krążki .które rozdzielamy palcami..Majonez mieszamy z musztardą .solimy i pieprzymy ..Wszystkie składniki dokładnie mieszamy..
Powiązany przepis:
surówka z kapusty pekińskiej z sosem winegret z syropem klonowym
makaron ze szpinakiem i serem fetta
Współpraca
O blogu
Witam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.
Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.
Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.
Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisów
Zakaz kopiowania zdjęć z naszego blogu
Najnowsze wpisy
ciasto marchewkowe z kremem
sałatka chrzanowa
pstrąg smażony marynowany
AKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWE
BEZ KATEGORII
CIASTA
DANIA DIETETYCZNE
DANIA GŁÓWNE
DANIA MIĘSNE
DANIA REGIONALNE
DANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNE
DANIA Z KARKÓWKI
DESERY
KREMY
NAPOJE / KOKTAJLE
PRZYSTAWKI
RYBY / OWOCE MORZA
SAŁATKI / SURÓWKI
SŁODKOŚCI
SOSY
ZUPY
Strony
CIASTECZKA
DOBRE RADY
KONTAKT
PRZELICZNIK KULINARNY
SAVOIR-VIVRE PRZY STOLE
Współpraca
Popularne przepisy
zapiekanka z ryżem, kurczakiem
chałwowiec bez pieczenia
Meta
Zaloguj się
Kanał RSS z wpisami
Kanał RSS z komentarzami
WordPress.org
Polecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej
Źródło:http://www.ugotujmycos.pl/salatka-z-kapusty-pekinskiej-i-czerwonej-fasoli