ßßß
/przepis własny/150 g kremowego serkajajkołyżka syropu z kwiatu kokosa (lub cukru)szczypta soliok. 150 ml lekko podgrzanego soku z baobabu(u mnie firmy Matahi)1/3 łyżeczki proszku do pieczeniamasło do natłuszczenia kokilkikawałek pokrojonego melona4 łyżki płatków owsianych (u mnie bezglutenowe)kopiasta łyżeczka masła migdałowegoSerek zmiksować z jajkiem, syropem, solą i proszkiem do pieczenia.Płatki owsiane zalać sokiem z baobabu i odstawić do napęcznienia.Następnie połączyć z masą sernikową.Dodać melona, masło i wymieszać.Do natłuszczonej kokilki przelać masę i piec około 35 minut w 180 stopniach.Po tym czasie wyjąć, udekorować i podawać.Smacznego!BAKED CHEESECAKE OATMEAL/ own recipe/150 g of creamy quark1 egg1 spoon of coconut blossom syrup150 ml of Matahi Baobab Energy Juicepinch of salt1/3 teaspoon of baking powderghee buttera piece of melon4 tablespoons of oat flakes (in my gluten-free)teaspoon of almond butterMix the creamy quark with egg, syrup, salt and baking powder.Instant oat flakes pour with lightly heated baobab juice and set aside until absorb all the juice.After that combine with cheesecake mass.Add melon, almond butter and mix again.Pour the mixture into a greased with ghee butter dish and bake for about 35 minutes at 180 degrees.After this time remove, decorate with jam and seeds and serve.Enjoy your meal!
