Wykonanie
Był makron domowej roboty ...tak też jest i rosołek..zrobiony tak na szybko..w multicookerze..przed wyjściem do pracy wrzuciłam "kuraka ", wlałam
wodę, dodałam
przyprawy...Leniłam się iść do piwnicy po
marchewkę, więc wrzuciłam
susz warzywny Skworcu ..Taki
susz warzywny to idealne rozwiązanie dla osób leniwych np.takich jak ja..W
sumie ja sama robię też taki susz, ale w tym roku jakaś chyba byłam naprawdę leniwa, bo to co ususzyłam to już zużyłam.skrzydełka , udka lub porcje rosołowe
susz warzywny Skworcu1
cebulacebulkaziele angielskielistek laurowysólkoperekKurczaka umyć, ewentualnie pokroić na mniejsze kawałki .
Cebulę opalić i przełożyć do misy multicookera, zalać
wodą , dodać
przyprawy ,
susz warzywny i ustawić program „Boil” (gotowanie) na 10 minut.Następnie dodać
kurczaka i ustawić program „Stew” (duszenie) na 1 godzinę.Podawać z ugotowanym
makaronem.