Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!BruszettaAutor olimpiaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)Bruszetta - składniki:ciabatta lub
bagietkapomidorycebulka czerwonaoliwa z oliweksałata rukolasól i
pieprzBruszetta - sposób przygotowania: Ciabattę posmarować
masłem i włożyć do piekarnika na kilka minut. Pokrojone w kostkę
pomidory wymieszać z
cebulka i polać
oliwą, doprawić
solą i
pieprzem do smaku, ułożyć na ciabatcie razem z
sałatą rukola.Bardzo lekkie danie idealne na kolacje oraz jako przystawka. Smacznego!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu