Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Edyta TołłoczkoCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)20 dag
sera żółtego gołda6
jajek ugotowanych na twardo15 dag
szynki konserwowejvegeta i
pieprz ziołowy do smaku szczypta
gałki muszkatołowej łyżka
majonezu i łyżka
masłaPasta
sero-jajeczna z
szynka - sposób przygotowania: ugotowane
jaja na twardo ścieramy na tarce jarzynówce o większych oczkach, dodajemy starty
żółty ser i
szynkę pokrojona w cieniutkie paseczki(jak
makaron). Następnie dodajemy łyżkę
masła,
vegete,
pieprz i gałkę.Wszystko dokładnie łączymy ze sobą rozcierając.na koniec dodajemy łyżkę
majonezu.Pasta jest doskonałym dodatkiem do
pieczywa.Pasta z
bobu. Przepis [VegeVlog]Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu