ßßß Cookit - przepis na Pasta sero-jajeczna z szynka

Pasta sero-jajeczna z szynka

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Edyta Tołłoczko
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (4 głosy)
20 dag sera żółtego gołda6 jajek ugotowanych na twardo15 dag szynki konserwowejvegeta i pieprz ziołowy do smaku szczypta gałki muszkatołowej łyżka majonezu i łyżka masła
Pasta sero-jajeczna z szynka - sposób przygotowania: ugotowane jaja na twardo ścieramy na tarce jarzynówce o większych oczkach, dodajemy starty żółty ser i szynkę pokrojona w cieniutkie paseczki(jak makaron). Następnie dodajemy łyżkę masła,vegete,pieprz i gałkę.Wszystko dokładnie łączymy ze sobą rozcierając.na koniec dodajemy łyżkę majonezu.Pasta jest doskonałym dodatkiem do pieczywa.
Pasta z bobu. Przepis [VegeVlog]
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-9038302/pasta sero jajeczna z szynka/p