Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor anka.mCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)2
bakłażany2 kulki
mozarellipuszka
pomidorów cząstki2 łyżki
oliwybazyliaoreganosólbakłażan z
mozarellą - sposób przygotowania:
Bakłażany pokroić na plastry, posolić. Po kilku minutach wytrzeć papierowym ręcznikiem.
Mozarellę pokroić wplastry. Na spód żaroodpornego naczynia wlać łyżkę
oliwy, układać warstwę
bakłażaów, warstwę
mozarelli, posypując
ziołami. Zalać
pomidorami. Zapiekać około 40 min.Jak pozbawić
bakłażana goryczy?Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu