Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor miśkaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)makaron2 puszki tuńczyka w oleju1 cebula6 łyżek śmietany 18%sól i pieprzMakaron z tuńczykiem - sposób przygotowania: Ugotować makaron. Podsmażyć cebulkę na oleju z tuńczyka. Gdy cebulka się zarumieni dodać do niej tuńczyka. Po podsmażeniu tuńczyka dodać do niego śmietanę i smażyć jeszcze kilka minut. Przyprawić solą i pieprzem. Następnie dodać tuńczyka do ugotowanego makaronu i ozdobić śmietaną i szczypta koperku. Smacznegolistkami świeżej bazylii. Zobacz tez przepis na: Bruschetta z suszonymi pomidorami, fetą i bazylią ADLER AD 4701 Domo MS171 GRAEF H9 Porównaj ceny ? Sprawdź ceny ? Porównaj ceny ? źródło: Okazje.info Prosty przepis na makaron . Kupując tuńczyka w puszcePączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu