Wykonanie
![](/Data/Images/wkuchniumoniki.blogspot.com\2015_slash_12_slash_surowka-z-pora-marchwi-i-ogorkow/l/1932873777.JPG)
![](/Data/Images/wkuchniumoniki.blogspot.com\2015_slash_12_slash_surowka-z-pora-marchwi-i-ogorkow/l/957253309.JPG)
Składniki:1
por,2 większe marchwie,4
ogórki kiszone,2 nieduże
jabłka,1 łyżka
musztardy sarepskiej,2-3 łyżki
majonezu,
sól,
pieprz.Przygotowanie:
Por przekroić wzdłuż i dokładnie umyć, drobno pokroić.
Marchew,
ogórki kiszone i obrane
jabłka z wykrojonym środkiem zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Posolić, popieprzyć, dodać
musztardę,
majonez i wymieszać.
![](/Data/Images/wkuchniumoniki.blogspot.com\2015_slash_12_slash_surowka-z-pora-marchwi-i-ogorkow/l/-1334037764.JPG)
![](/Data/Images/wkuchniumoniki.blogspot.com\2015_slash_12_slash_surowka-z-pora-marchwi-i-ogorkow/l/876771207.JPG)
Smacznego!!!