SKŁADNIKI12 dużych pieczarek1 laska kiełbasy podwawelskiejser camembert6 plasterków szynki25 dkg sera żółtego1 cebula2 łyżki oleju2 łyżki masła1. Pieczarki myjemy wycinamy nóżki.2. Kiełbasę i cebulę kroimy w drobną kostkę. Na oleju podduszamy cebulkę, dodajemy do niej kiełbasę i wszystko razem chwilę smażymy, gdy kiełbasa, zacznie nam się delikatnie rumienić ścieramy do niej nóżki od pieczarek i smażymy całość jeszcze około 5 minut. Zdejmujemy z ognia i dodajemy do całości starty na drobnych oczkach tarki ser żółty ( pozostawiając niewielką ilość do posypania pieczarek), dokładnie mieszamy łyżką.3. Plasterki szynki przecinamy na pół i w każdy plasterek zawijamy po kawałku sera camembert.4. Surowe pieczarki faszerujemy roladką szynki i sera wszystko przykrywamy łyżką kiełbasy z serem, posypujemy serem żółtym, układamy w naczyniu żaroodpornym z dodatkiem masła i zapiekamy w piekarniku przez około 20 minut