Wykonanie
Składniki
rostbef przygotowany wg tego przepisuekologiczna
kostka rosołowa, 1 sztuka
brokuły, 4 różki
groszek cukrowy, garść
chiński makaron, 150 g
oliwa z oliwek, 5 łyżek
cebula dymka, 2 małe
czosnek, 2 ząbki
chili, 1/2 sztuki
sos sojowy, 2 łyżkisok z ćwiartki
cytrynysok z ćwiartki
limonkimiód, 1 łyżeczka
pędy bambusa, 2 łyżkiSposób przygotowaniaW garnku zagotować
wodę z
kostką rosołową. Blanszować w niej
brokuły i
groszek. Przełożyć na talerz.
Brokuły pokroić w plasterki.W tej samej wodzie przygotować
makaron wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić.Na
oliwie zeszklić drobno pokrojoną
dymkę,
czosnek i
chili. Wlać
sos sojowy,
sok z cytryny i
limonki oraz
miód.Wrzucić
makaron, warzywa i
pędy bambusa. Wymieszać i chwilę podgrzewać. Przełożyć do miseczek. Na wierzchu ułożyć cienkie plasterki
rostbefu.buy oxycodone