Tak jak tu . Kilka malin i dużo czekolady, najlepsze na ciepło, z dodatkową porcją serotoniny. Miękkie, dość wilgotne i bez jajek. Maliny fajnie kontrastują smakiem z czekoladowymciastem. Malinowo jeszcze będzie, żeby tylko nie przegapić sezonu! ;)1,5 szklanki mąki5 łyżek kakao3/4 szklanki cukru, najlepiej brązowego3/4 łyżeczki sodyszczypta soli1/2 szklanki oleju1 łyżeczka octułyżeczka ekstraktu waniliowego1 szklanka mlekagarść malinOddzielnie wymieszać suche i mokre składniki, połączyć. Ciastem napełnić natłuszczoną foremkę (20x20), wsypać maliny. Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni przez 20- 25 minut. Podować oblane czekoladą lub opruszone cukrem pudrem. Smacznego!