1 opakowanie Sosu koperkowegoWiniary250 g rybnych filetów1 mała bułka1 jajko1 cebulaPrzyprawa do rybSól, pieprzOlej do smażeniaBułka tarta do panierki1.Rybę ugotować w osolonej wodzie przez 5 minut, następnie zmielićBułkę namoczyć w wodzie, odsączyćCebulę poszatkowaćWszystkie składniki wymieszać razem i wyrobić na jednolitą masę, gdyby masa była zbyt luźna można dodać odrobinę bułki tartej.Formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na głębokim oleju na jasno złoty kolorPrzygotować sos koperkowy zgodnie z przepisem, dodając 100 ml więcej wody.Gotowy sos wylać do naczynia żaroodpornego, wyłożyć kulki rybne, dodatkowo na każdej kulce można położyć mały plasterek sera.Zapiec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.