Uczę się.Tak. Oj tak.ciasto:1 i 3/4 szklanki mąki3/4 szklanki ciepłej wody2 łyżeczki suchych drożdży1 łyżeczka oleju3/4 łyżeczki solifarsz:500 g pieczareksól, pieprz250 g serasos pomidorowy:około pół słoiczka koncentratu pomidorowego3 łyżki wody lub oliwyłyżeczka oreganołyżeczka bazyliisól, pieprz3 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskęWszystkie składniki na ciasto razem wyrobić.Odstawić na godzinę w ciepłym miejscu.Pieczarki umyć, pokroić na plasterki i smażyć na patelni.Jak się usmażą doprawić je solą i pieprzem, zostawić do ostygnięcia.Po chwili wmieszać starty ser.Składniki na sos pomidorowy wymieszać ze sobą.Ciasto podzielić na 4 części, każdą część wałkować na okrągły placek.Na każdym placku nałożyć sos pomidorowy oraz pieczarki z serem.Koło złożyć na pół (jak pierogi), zlepić brzegi i docisnąć je dodatkowo widelcem.Wyłożyć na blachę podsypaną mąką albo wysmarowaną olejem.Wierzch można posmarować mlekiem i posypać ziołami.Piec około 20 minut w temp. 180st.C.