Szybkie danie na kombinowany obiadek, ewentualnie wczesną kolacje PolecamSKŁADNIKI40 dag.kiełbasy np. śląska40 dag pieczarek2 cebule1 łyżeczka majerankusól , pieprz do smakuolej do smażenia4 łyżki ketchupuWYKONANIE:Kiełbasę pokroić w plasterki. Rozgrzać na patelni olej,dodać kiełbasę i smażyć mieszając aż się zrumieni.Dodać pokrojone pieczarki i smażyć aż sok z pieczarek odparuje.Dodać cebulę pokrojoną w pół plastry smażyć do zeszklenia. Doprawić soląpieprzem , majerankiem. Dodać ketchup , chwile wszystko wymieszać i gotowe.Podawać z pieczywem.SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.