Wykonanie
« Powrót  
Sos musztardowyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
musztarda ostra 3 łyżek stołowych
musztarda łagodna 3 łyżek stołowych
miód 5 łyżek stołowych
twarożek kremowy 100 gramów
ocet winny 2 łyżek stołowych
koperek 1 pęczekWykonanie:Obie
musztardy zmiksować z
miodem,
twarożkiem oraz
octem. Oczyszczony, osączony
koperek posiekać i wymieszać z sosem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: