ßßß Cookit - przepis na Sos musztardowy

Sos musztardowy

Wykonanie

« Powrót  
Sos musztardowy
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
musztarda ostra 3 łyżek stołowych
musztarda łagodna 3 łyżek stołowych
miód 5 łyżek stołowych
twarożek kremowy 100 gramów
ocet winny 2 łyżek stołowych
koperek 1 pęczek
Wykonanie:
Obie musztardy zmiksować z miodem, twarożkiem oraz octem. Oczyszczony, osączony koperek posiekać i wymieszać z sosem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12669/Sos-musztardowy