Bananowy sernik z makaronem fettucine z mąki konjac (Ekodelis)podany ze słodkim bio kremem z migdałów***[przepis autorski]/1 porcja/opakowanie makaronu fettucine z mąki konjacszczypta soli200 g śmietankowegotwarogu sernikowegołyżeczka ekstraktu z waniliijajkołyżeczka superskrobi Fiberfin (można zastąpić budyniem)(więcej o tym produkcie przeczytacie TUTAJ - można użyć tłumacza)2 łyżki syropu klonowegoduży banan20 g budyniu waniliowegoolejkokosowy do natłuszczenia naczynkaMakaron odsączyć z zalewy i dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.Twaróg zmiksować z jajkiem, puree z banana, Fiberfinem, ekstraktem, syropem i budyniem.Piekarnik nagrzać do temperatury 190 stopni.Masę twarogową wymieszać z makaronem, a następnie przelać do natłuszczonego naczynia.Zapiekać około 30 minut.Smacznego!