Zapiekanka twarogowa z makaronu orkiszowego bio i mango podana z konfiturą wiśniową z różąTo była najlepsza konfitura, jaką w życiu jadłam. Serio. Wiśnie w całości, a do tego cudowny smak róży (o niebo lepszy niż nadzienie w pączkach). W dodatku wyprodukowana ze 100 g owoców na 100 g produktu, z minimalną zawartością cukru. Już nie mogę się doczekać, aż wypróbuję pozostałych smaków!A kupić ją możecie tutaj:[przepis autorski]/1 porcja/50 g makaronu orkiszowego razowego bioszczypta soli150 g twarogu sernikowegołyżeczka pasty waniliowejjajkołyżka konfitury wiśniowej z różą100 g mango20 g budyniu waniliowegoolejkokosowy do natłuszczenia naczynkaMakaron wraz ze szczyptą soli zalać wrzątkiem i odstawić na 10 minut.Jeżeli nie wchłonął całej wody - odsączyć.Twaróg zmiksować z jajkiem, pastą waniliową i budyniem.Piekarnik nagrzać do temperatury 190 stopni.Masę twarogową wymieszać z makaronem, a następnie przelać do natłuszczonego naczynia.Mango obrać, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na wierzchu.Zapiekać około 20 minut do zarumienienia.Smacznego!