Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegołazanki 250 gramów
grzyb 200 gramów
cebula 2 sztuk
olej 4 łyżek stołowych
vegeta według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Drobno posiekaną
cebulę zrumienić na
oleju, dodać pokrojone na plasterki
grzyby. Smażyć ,mieszając, aż z patelni odparuje cały płyn. Teraz doprawić do smaku
vegetą,
pieprzem i
solą.Według przepisu na opakowaniu ugotować łazanki, wymieszać z
grzybami. Przełożyć do natłuszczonego żaroodpornego naczynia i zapiec w piekarniku pod przykryciem, 15 minut w 160 stopniach.Uwagi:mogą być
pieczarkiAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówPotrawy z
MakaronemKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Autor: FloressData: 2008-12-29pychaAutor: ibeataData: 2008-12-11super przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: