ßßß Cookit - przepis na Dip ogórkowy

Dip ogórkowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 8
Składnik
Logo Ilość Czego
ogórki 100 gramów
jogurt naturalny 200 mililitrów
chrzan tarty 2 łyżek stołowych
zioła posiekane 3 łyżek stołowych
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Ogórek obrać, przekroić, usunąć pestki i pokroić na kawałki. Zmiksować z pozostałymi składnikami.
Podawać z krakersami lub surowymi jarzynami jako przekąskę koktajlową.
Uwagi:
Posiekane zioła: koperek, szczypiorek, natka pietruszki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Angielska
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: estwin
Data: 2009-07-06
a dala tych co lubią jeszcze ostrzej ;D posiekany ząbek czosnku, mniami ;)
Autor: karotka
Data: 2009-04-21
pyszotka...:)
Autor: Floress
Data: 2008-12-29
dobre
Autor: edl26
Data: 2008-12-12
dodać więcej chrzanu chociaż ze 2 łyżeczki będzie smaczniejsze
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4755/Dip-ogorkowy