ßßß Cookit - przepis na Faszerowane jajka

Faszerowane jajka

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 6
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka 5 gramów
pieczarki 30 dekagramów
cebula 1 sztuk
musztarda według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie podsmażamy pieczarki z cebulą bardzo drobno pokrojone. Ostudzone jajka kroimy na połówki i wyciągamy żółtko, które ucieramy z pieczarkami i musztardą, przyprawiamy farsz do smaku. Nakładamy w miejsce żółtek.
Autor: monpol6
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Sosy i pasty
Wielkanoc
Komentarze:
Autor: LL
Data: 2010-03-24
Świetny przepis, na pewno wypróbuję go w święta:)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7561/Faszerowane-jajka