Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
polędwica wołowa mielona 400 gramów
maggi 2 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
olej 3 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek stołowych
żółtko 2 sztuk
grzyby marynowane 50 gramów
ogórek konserwowy 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Grzyby i
ogórka pokroić w kostkę. Obraną
cebulę drobno posiekać.
Mięso połączyć z
olejem,
musztardą,
żółtkami i przyprawą. Doprawić
pieprzem i
solą.
Cebulę,
ogórki i
grzyby podawać ułożone obok tatara.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: EmiData: 2010-04-18Mniam mniam, surowe
mięso:DAutor: FloressData: 2009-04-29tatara nie jadam, surowe
mieso;/Autor: FloressData: 2009-01-02uuu, tatar:/Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: