ßßß Cookit - przepis na Befsztyk po tatarsku

Befsztyk po tatarsku

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
polędwica wołowa mielona 400 gramów
maggi 2 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
olej 3 łyżek stołowych
musztarda 1 łyżek stołowych
żółtko 2 sztuk
grzyby marynowane 50 gramów
ogórek konserwowy 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Grzyby i ogórka pokroić w kostkę. Obraną cebulę drobno posiekać. Mięso połączyć z olejem, musztardą, żółtkami i przyprawą. Doprawić pieprzem i solą. Cebulę, ogórki i grzyby podawać ułożone obok tatara.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Grzybów
Potrawy z Mięsa
Komentarze:
Autor: Emi
Data: 2010-04-18
Mniam mniam, surowe mięso:D
Autor: Floress
Data: 2009-04-29
tatara nie jadam, surowe mieso;/
Autor: Floress
Data: 2009-01-02
uuu, tatar:/
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3612/Befsztyk-po-tatarsku